Гра Flappy Bird

Flappy Bird | Флаппі Бердето захоплива і захоплива гра на спритність і реакцію, яка не залишить вас байдужими. У цій оригінальній версії гри вам дається всього одна спроба, щоб продовжувати свою подорож як головний персонаж маленької пташки.

Ваше завдання пролетіти через безліч труб, які дуже щільно розташовані одна від одної. Щоб керувати пташкою, вам потрібно постійно клікати лівою кнопкою миші для підтримки її польоту і швидкості. Але пам'ятайте, що в цій справі важлива ваша швидка реакція, щоб пташка не зіткнулася з перешкодами, інакше це буде моментальна смерть.

Як грати?

Ви маєте керувати висотою пташки і маневрувати її польотом, щоб пролетіти якомога більшу відстань у цьому загадковому світі труб. Що далі ви просуваєтеся, то складніше стає летіти і більше можливостей впасти в пастку.

Flappy Bird | Флаппі Берд є не тільки захопливою грою, а й чудовим способом потренувати вашу реакцію і поліпшити координацію рухів. Якщо ви готові до цього захопливого виклику, приєднуйтесь до гри просто зараз і спробуйте пролетіти якомога далі! Після програшу ви потрапляєте в меню гри де можете почати грати знову, кількість спроб не обмежена. Головне це результат, це ваш рекорд, встановити який ви можете просто зараз. З кожною новою спробою ви можете вчитися летіти все далі і далі, щоб побити свій же рекорд. Очки рахуються дуже просто. Коли ваша пташка успішно пролітає між двох труб, ви отримуєте одне очко, потім 2, 3 і так далі. Кількість труб, що пролетіли, це і є ваш рекорд, як за очками, так і за дистанцією.

Готові до цих льотних випробувань? Тоді починайте!

Тут розташована онлайн гра Flappy Bird | Флаппі Берд, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
3.6239234449761 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1045)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flappy Bird.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 1045 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри