Гра Флаппі Берд: Три Режими Складності

Флаппі Берд це проста, але захоплива гра, яка стала популярною в усьому світі завдяки своїй складності та унікальній механіці геймплею. У цій грі гравцеві потрібно керувати пташкою і уникати перешкод на своєму шляху. У цій версії "Флаппі Берд" доступні три режими складності: легкий, середній і складний. Кожен із них являє собою збільшення складності гри, щоб дати гравцям більше виклику і можливості навчитися краще керувати пташкою.

У легкому режимі, гравець отримує більше часу, щоб уникати перешкод, і швидкість руху труб низька. Це дає змогу новим гравцям вивчити ігрову механіку та навички керування пташкою, перш ніж переходити до складніших рівнів. У середньому режимі, швидкість руху труб і перешкод збільшується. У складному режимі, швидкість руху труб і перешкод досягає максимальної точки, і гравець повинен бути на висоті своїх навичок і реакції, щоб уникати зіткнень і пройти якомога далі.

Як грати?

Виберіть режим складності, який підходить вам найкраще, і насолоджуйтеся захопливим геймплеєм у цій класичній грі! Натискайте мишкою по екрану, щоб пташка махала крилами і злітала вище. Створюйте правильну траєкторію польоту, щоб пролітати між усіма трубами і не вдарятися об них. Збирайте очки, щоб поставити найбільший рекорд у кожному режимі!

Тут розташована онлайн гра Флаппі Берд: Три Режими Складності, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
3.5825242718447 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 103)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flappy Bird: Three Difficulty Modes.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 103 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри