Гра Флаппі Трамп

У цій захопливій грі ви керуєте президентом Трампом, який опанував мистецтво польотів. Його мета - знищити коронавірус, але для цього йому доведеться вправно маневрувати між різними перешкодами і незворушним Обамою, який стоїть на його шляху. Ваше завдання полягає в тому, щоб натискати на екран, щоб змінити висоту польоту Трампа. Ви маєте вправно керувати його рухом, щоб уникати зіткнень із перепонами та Обамою. Однак ви можете збирати зелені віруси, оскільки американський президент не боїться ніяких вірусів.

Як грати?

Ваша мета - пройти якомога більше відстані, збираючи віруси в польоті. Що далі ви просуваєтеся, то вищим буде ваш рахунок. Але будьте обережні, у грі немає місця для помилок, і зіткнення з перешкодами або Обамою призведе до закінчення гри. Тисніть мишкою щоб Трамп злітав вище і відпускайте мишку, щоб він опускався вниз. Вчіться керувати президентом немов пташкою флаппі і тоді у вас все вийде!

Готові допомогти президенту Трампу пролетіти крізь перешкоди та перемогти коронавірус? Натискайте на героя, керуйте його висотою і збирайте віруси в дорозі! Покажіть усім свої навички та встановіть новий рекорд!

Тут розташована онлайн гра Флаппі Трамп, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
4.1666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tappy Flappy Trump.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри