Гра Флаппі Риба

Ласкаво просимо в захопливий світ гри Флаппі Риба! Тут ви поринете в життя морських рибок, які стикаються з непростими викликами міграції. У цій локації, бідній водоростями і тванню, кожен новонароджений мальок повинен пройти випробування на виживання. На піщаному дні немає місця для укриття, а наближення до поверхні може привернути увагу акул-хижаків. Щоб вижити, рибкам доводиться регулярно переміщатися за течією, долаючи перешкоди. Тільки так у них є шанс на життя.

Ваше завдання полягає в тому, щоб допомогти рибці-флаппі здійснити навколосвітню подорож морями, щоб знайти більш комфортну місцевість для свого життя. Будьте уважними і спритними, щоб подолати всі перешкоди на шляху. Ухиляйтеся від небезпек і підбирайте корисні предмети, які допоможуть вам у подорожі.

Як грати?

Беріть рибку під свій контроль і починайте плисти минаючи всі перешкоди. По заду вас завжди пливе величезна, голодна акула, яка наздожене свою здобич, якщо рибка зробить хоч одну помилку. Подорож буде сповнена пригод, і тільки з вашою допомогою рибка-флаппі зможе знайти своє ідеальне місце для проживання. Підготуйтеся до хвилюючих випробувань і допоможіть рибці знайти новий дім! Пливіть якомога далі і встановіть найбільший рекорд за очками!

Тут розташована онлайн гра Флаппі Риба, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flappy Fish.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри