Гра Флаппі Папуга

Флаппі Папуга - це захоплива аркадна 2Д-гра з казуальним геймплеєм і нескінченними випадковими перешкодами. У цій грі вам належить продемонструвати свої навички і пролетіти між перешкодами, прагнучи поліпшити свій останній ігровий результат.

Ваше завдання - натискати в потрібний момент, щоб папуга злетів і уникнув перешкод. Керування грою дуже просте й інтуїтивно зрозуміле, що робить її доступною для всіх гравців. Однак, незважаючи на простоту, гра являє собою справжній виклик, що вимагає точності і швидкої реакції. З кожним прольотом ви будете стикатися з випадковими перешкодами у вигляді дерев, і чим більше перешкод ви пролітаєте, тим більше очок заробляєте. Ваша головна мета - побити свій останній рекорд і стати найкращим гравцем у Флаппі Папузі.

Як грати?

Тисніть ліву клавішу мишки, щоб плямистий папуга підлітав вгору, а потім чекайте поки він опуститься вниз. Намагайтеся утримувати його на потрібній висоті, щоб він пролітав між перешкодами раз за разом і таким чином пролетів якомога більшу дистанцію. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Флаппі Папуга, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Budgie Flap.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри