Гра 5 Ночей З Кенді

Ласкаво просимо в закусочну "Candy's Burger". Це головний конкурент піцерії "Freddy Fazbear's Pizza". Там, як і в піцерії, клієнтів розважають ляльки - аніматроніки. Найпопулярніші з них це Кенді та Сінді. Кенді - кіт синього кольору з червоною краваткою. Його часто приймають за кішку, але це зовсім не так. У Кенді є жіночий аналог на ім'я Сінді. Це кішка з пурпуровим забарвленням і червоною краваткою - метеликом. Ці хлопці разом виступають на сцені і дуже подобаються відвідувачам бургерної. Також, у "Candy's Burger" є й інші аніматроніки: Бленк, Рет, Честер і Пінгвін. Ці механічні роботи давно спочивають на складі під шаром пилу.

Як грати?

У грі ви будете грати новеньким охоронцем закусочної. Справа відбуватиметься вночі. Вам зателефонує змінник і розповість, як йдуть справи в бургерній та її мешканців. Ви будете сидіти в кімнаті з панеллю спостереження. Ваше завдання - стежити через камери за всім, що відбувається в "Candy's Burger" у нічний час. Ви заступите на зміну о дванадцятій ночі і вам потрібно протриматися до шостої ранку. Ви запитаєте, чому саме протриматися? А все тому, що вночі тут коїться щось незрозуміле і жахливе.

Тут розташована онлайн гра 5 Ночей З Кенді, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2249696601942 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 13184)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран

Ви повинні уважно дивитися в камери. На першій камері, ви зможете побачити Сінді і Кенді. Дивишся на них і бачиш двох лапочок. Ніхто і ніколи б не подумав, що вони несуть страшну загрозу. А ось на одинадцятій камері можна побачити далеко не лапочку. Там знаходиться аніматронік на ім'я Бленк. Цей зламаний старий аніматронік, який одним тільки своїм виглядом може вселити жах не тільки в дитину, а й у будь-якого дорослого.

У кімнаті спостереження є двоє дверей і вікно, яке розташоване прямо перед вами. Вам потрібно уважно спостерігати за рівнем заряду батареї. якщо батарея сяде, ви не зможете зачиняти двері та вікно. Під час першої ночі вам потрібно остерігатися тільки Кенді та Сінді. Це буде не складно, адже вони пересуваються не дуже швидко і після зачинення дверей повертаються на своє місце. А ось на другу і третю ніч активізуються мавпа Честер і лялька - монстр Бленк. Найстрашніший із них - Бленк. Коли він з'являється в камері номер п'ять, просто на ваших очах її розбиває і моментально ламає вікно. Ось тоді вам уже ніхто не допоможе і готуйтеся починати ніч заново. У деяких аніматроніків горітимуть очі і тому їх буде дуже просто вирахувати. А ось у деяких аніматроніків, таких як: Бленк, Рет і Старий Кенді. Щоб їх обчислити необхідно використовувати ліхтарик. Для цього вам потрібно натиснути пробіл, коли клікніть на камеру і ліхтарик запалиться.

Після кожної пройденої ночі показуватимуть кат-сцени. Вони йдуть від імені камери, яка знаходиться на заводі роботів, де виготовляли аніматроніків. З цих сцен, ви зможете почерпнути чимало інформації, що стосується ситуації з убитою дитиною і закриття "Freddy Fazbear's Pizza". Щойно проб'є північ, вас уже ніхто не врятує, крім власного інстинкту самозбереження...

Керування у грі:
  • Мишка - огляд / керування
  • Клавіші стрілок - закривати двері
  • Клавіша "Пробіл" - увімкнути ліхтарик на камері
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Five Nights at Candy's.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 13184 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри