Гра Фнаф: Симулятор Переляку

Кумедні й чарівні ляльки вдень і кровожерливі та нещадні аніматроніки вночі! Саме цим славиться сумнозвісна покинута піцерія Фредді Фазбіра. Колись це було веселе і життєрадісне місце, куди приходили дорослі та діти, щоб відзначити сімейні свята або ж просто провести час із рідними. Смачна піца, затишний інтер'єр і веселі ляльки аніматроніки тішили і дітвору, і дорослих. Але поступово піцерія обросла чутками, і один нещасний випадок запустили ланцюжок жахливих подій. Маленький хлопчик, з'їдений цікавістю, став безневинною жертвою ведмедя аніматроніка Фредді. Відтоді ночами в піцерії стали відбуватися дивні й жахливі речі.

Як грати?

Гра "Фнаф: Симулятор Переляку" разюче відрізнятиметься від звичної серії ігор "5 Ночей с Фредди". Тут ви зможете переглянути всілякі скрімери і джамп скери найзнаменитіших віртуальних аніматроніків. Багато з них знайомі нам за тетралогією ігор про анімтроніків "ФНАФ", але будуть й інші роботизовані ляльки, які придумали послідовники Скотта Коутона.

Фредді, Бонні, Чіка, Бейбі, Баллора, Фоксі, Баллун Бой, Спрінгтрап, ДіДі, Мангл, Плюштрап, жахливі та іграшкові версії старих аніматроніків, а також, головне зло, Фіолетова Людина познайомлять вас зі своїми скрімерами і налякають до мурашок. Тут ви зможете побачити те, що неодноразово лякало багатьох геймерів і змушувало людей з жахом закривати гру. Але ж страх тільки в нашій голові! Або, можливо, ні...

Тут розташована онлайн гра Фнаф: Симулятор Переляку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2912223871868 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 22227)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — FNAF: Jumpscare Simulator.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 22227 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри