Гра Фнаф: Останнє Чистилище

Здавалося, що може бути страшного в роботі охоронця в дитячій піцерії. Навколо тільки меблі та вимкнені аніматроніки. Хто б міг подумати, що саме вони, дитячі роботи, можуть нести смерть і жах. У грі "Фнаф: Останнє Чистилище", ви влаштуєтеся на роботу нічним охоронцем у піцерію Фредді Фазбіра. Кілька годин роботи пристойно поповнять ваш бюджет. Це не може не радувати, але маленький черв'ячок сумніву все-таки почав гризти і у вас закралися підозри. І ось настала північ. Рівно о дванадцятій ночі почнеться найстрашніший кошмар у вашому житті!

Перед тим, як почати гру, ви зможете відрегулювати налаштування гри під себе. Ви зможете вибрати не тільки режим складності, а й кількість аніматроніків. Крім злісних роботів, ви зможете вибрати ворогом і сумнозвісного Слендермена. Це буде мега страшно, але ви зможете продемонструвати свою сміливість і відвагу перед лицем небезпеки.

Як грати?

Ви будете дивитися в камери спостереження через планшет. Камери охоплюють основні тринадцять зон і відкривають чудовий огляд на територію піцерії. Опівночі безмовні роботи, які веселили дітей, перетворяться на кровожерливих монстрів і відкриють на вас полювання. Щоб не потрапити до лап моторошних роботів, вам необхідно закрити обидві двері, періодично перевіряти камери спостереження і зрідка вмикати світло. Але не варто даремно витрачати енергію, адже до шостої ранку ще багато часу, а зарядка танутиме просто на очах. Щойно заряд планшета вичерпається, двері автоматично відчиняться і ви опинитеся в смертельній пастці.

Якщо ви побачите, що до вас наближається Фредді, Бонні, Фоксі або інший аніматронік, тоді зачиніть двері та зачаїться. При наближенні аніматроніка буде вискакувати табличка і вам потрібно швидко набрати фразу на комп'ютері, яка зображена на екрані. Тільки сталеві нерви та воля до життя зможуть врятувати вас. Удачі...

Тут розташована онлайн гра Фнаф: Останнє Чистилище, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2814776274714 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1922)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - дія
  • - пропустити
  • Клавіатура - ввести фразу
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — FNAF: Final Purgatory.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1922 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри