Гра ФНАФ: 5 Ночей с Фредді Ремастер

"5 Ночей с Фредді Ремастер" - це злегка прокачана версія класичної гри ФНАФ. Тут ви знову опинитеся в ролі нічного охоронця Майкла Шмідта, на якого чекає парочка жахливих ночей наодинці з кровожерливими аніматроніками. Фредді, Бонні, Фоксі, Чіка і містер Капкейк причаїлися і чекають на вас із великим нетерпінням!

Як грати?

Вам належить провести п'ять моторошних ночей і вижити в лігві аніматроніків з опівночі до шостої години ранку. Слідкуйте за підступними роботами через планшет, який приєднаний до системи відеоспостереження. Щойно хтось зникне з поля зору і з'явиться на іншій камері, варто напружитися. Головне, щоб залізний монстр не пробрався до вас у підсобку, інакше буде біда.

Підсвічуйте двері та дивіться, чи немає поблизу ворога. Щойно відчуєте присутність аніматроніка, одразу ж зачиняйте двері й чекайте, поки він не піде. Але пам'ятайте, що всі маніпуляції з дверима, планшетом і електрикою коштуватимуть енергії. І щойно батарея сяде, ви опинитеся беззахисними перед ворогами. Щоб цього не сталося, не потрібно зачиняти двері без зайвої потреби і довго залишати планшет активним. Інакше вони прийдуть за вами... Удачі!

Тут розташована онлайн гра ФНАФ: 5 Ночей с Фредді Ремастер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.5405405405405 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 222)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Five Nights at Freddy's Remaster.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 222 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри