Гра ФНАФ3 - 5 Ночей З Фредді 3

Ласкаво просимо у світ кошмару і жаху під маскою домашнього ресторанчика - піцерії "Freddy Fazbear's Pizza". Вдень тут можна смачно поїсти і розважити дітвору роботами - анімтароніками. Але вночі тут панує непроглядне пекло. У грі "5 Ночей З Фредді" ми знову зустрінемося з Майком Шмідтом. Цей хлопець все ще працює тут, втрачаючи свої нервові клітини ночами. Ви готові провести ще п'ять ночей із Фредді та його дружною командою монстрів - аніматроніків? Тоді раді представити вам гру "5 Ночей З Фредді 3". Тут на вас чекає знайомство з новим аніматроніком Спрінгтрапом. Цей робот відрізняється від інших анімтароніків тим, що його костюм був розроблений як окремий робот і як костюм для людини. Коли людина одягала цей костюм, пружинні механізми ізолювали аніматронні деталі і звільняли простір для людини. Але після кількох випробувань Спрінгтрапа списали через ненадійність пружинних механізмів, а також у цей костюм були вбудовані звукові датчики, які блискавично реагували на дитячий сміх, і тоді Спрінгтрап міг розважати дітей максимально довгий час. Але на цьому історія Спрінгтрапа не закінчилася. А тепер повернемося в піцерію до Майка. Цього разу у вас не буде ні маски, ні захисних дверей, ні рятівного ліхтарика. У вашому розпорядженні будуть тільки дві робочі панелі. На першій панелі, ви будете лагодити поломки, які влаштовуватимуть фантоми аніматроніків, а на другій панелі буде пульт камер спостереження. Вам належить оглядати всі кімнати і берегтися Спрінгтрапа. Щоб ввести його в оману, ви можете використовувати звуковий файл Балун Боя, але робити це можна тільки в тій кімнаті, яку ви оглядаєте через камеру в цей момент. Основними антагоністами у "ФНАФ 3" буде не тільки Спрінгтрап, а й фантоми аніматроніків. Наприклад, фантом Балун Боя (Бібі) з'являється тільки тоді, коли ви піднімаєте планшет і замінює зображення своїм обличчям. Якщо вам "пощастило" побачити його на одній із камер, то потрібно терміново переключитися на іншу камеру або закрити планшет. В іншому разі Бібі нападе на вас і відключить вентиляційну систему. Тут уже все залежить від вашої реакції.

Тут розташована онлайн гра ФНАФ3 - 5 Ночей З Фредді 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3315430638653 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 35935)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран

А тепер саме час згадати про Спрінгтрапа. Цей спритник може вивести з ладу всі захисні системи. Щоб усунути це потрібно перезавантажити системи за допомогою планшета в лівому кутку гри. Таким чином ви зможете відновити налаштування і функціональність систем. Якщо ж Спрінгтрап спробує пробратися до вас через вентиляційні труби, то можна перегородити йому шлях, закривши будь-яку секцію вентиляційної шахти. Щоб це зробити, необхідно двічі клацнути лівою кнопкою по одній із вентиляційних камер.

У цій частині "5 Ночей с Фредді" вам належить зіграти в кілька міні-ігор, які починатимуться після кожної пережитої ночі в гостях у ведмедика Фредді. У них ви познайомитеся з Фіолетовою Людиною, більш відомою, як Перпл. Вважається, що це серійний вбивця, який убив п'ятьох дітей у піцерії.

Керування у грі:
  • Мишка.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — FNAF 3 | Five Nights at Freddy's 3.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 35935 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2015.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри