Гра Киньте виклик бігунам

"Киньте виклик бігунам" - це захоплива гра, в якій ви будете змагатися проти інших гравців з усіх куточків планети! Карколомні і барвисті перегони різними локаціями вже чекають на вас. Завдання в грі дуже просте - дістаньтеся до фінішу в числі перших, тільки так ви зможете пройти в наступний раунд.

Як грати?

У першій гонці буде 30 учасників, після першого раунду залишиться 18 учасників. У дуже складній гонці вам потрібно буде вирвати перемогу і прийти в числі 11 гравців, це потрібно, щоб просунутися далі. І в останній вирішальній гонці, серед тих, що залишилися, з'ясується, хто ж стане номером один і отримає заповітну корону переможця! На шляху ви зустрінете безліч небезпечних пасток, ваші суперники матимуть намір весь час скинути вас, щоб вирватися вперед. Будьте акуратні, один невірний рух, як ви можете з першого місця опуститися на останнє. За участь нагородою будуть рубіни, за них ви можете купувати собі в магазині нових персонажів. Крутіші облики коштують дорого, тому намагайтеся перемагати якомога частіше.

Також варто сказати, що тут можна грати удвох за одним комп'ютером, для цього потрібно вибрати інший режим і ознайомитися з керуванням. Беріть ваших друзів, батьків і вирушайте на божевільну дорогу з перешкодами. Бажаємо вам приємної гри й удачі в перегонах!

Тут розташована онлайн гра Киньте виклик бігунам, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9466666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 375)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління для першого гравця:
  • / - стрибок

Управління для другого гравця:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Challenge the Runners.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 375 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри