Гра Фолл Гайс: Шорткат Про

Вам подобаються бігові ігри? Якщо так, то гра "Фолл Гайс: Шорткат Про" вам дуже сподобається, в неї буде дуже весело грати. Ви будете керувати чарівним персонажем "Fall Guys", у перегонах з безліччю поворотів на шляху до першого місця. Ваше завдання - набрати найбільшу кількість дощок і зберігати при цьому рівновагу, щоб досягти мети з найкращим результатом.

Як грати?

Випробуйте свої неймовірні рефлекси, будуйте мости із зібраних раніше дощок, щоб обганяти ворогів, скорочуючи шлях завдяки своїй винахідливості. Дорогою ви можете збирати різні бокси, з їхньою допомогою ви можете отримати різні поліпшення прямо в перегонах. Прийдіть на фініш першим з великою кількістю дощок, і примножте свій підсумковий результат. Долайте небезпечні пастки і не дозволяйте противникам кинути вас. Бігайте в різні боки, намагайтеся вивести суперників з гри, зіштовхуйте їх у воду.

За кристали ви можете купувати собі нових персонажів, їх у магазині дуже багато, також і дизайн дощок багатий асортиментом. Виберіть те, що найбільше вам сподобається і одразу ж вирушайте прямо на перегони. Перед початком забігу, ви можете покращувати прискорення, і дальність стрибка вашого героя.

Тут розташована онлайн гра Фолл Гайс: Шорткат Про, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1814159292035 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 904)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • +
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fall Guys: Shortcut Pro.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 904 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри