Гра Фолл Гайс: Оригінал

Фол Гайс: Оригінал - весела гра в жанрі "Королівська Битва", де вам потрібно долати різні перешкоди, граючи разом з іншими гравцями. Усі хлопці та дівчата можуть зіграти і перетворитися на хлопців, що падають (Фолл Гайс), у віртуальній реальності, адже це так весело! Боріться з химерними перешкодами, пробивайтеся крізь некерованих суперників і долайте непохитні закони фізики, щоб уникнути приниження і знищення. Залиште свою гідність за дверима і приготуйтеся до веселого ривка в пошуках корони!

Грайте і пориньте в серію безглуздих випробувань і диких смуг перешкод з безліччю гравців онлайн, кожен з яких сподівається подолати перешкоди і прийти на фініш першим.

Мета гри в кожному матчі, привести вашого героя на фініш першим. По дорозі на вас чекатимуть різні механізми, великі біти, гойдалки, зачинені двері, вузькі проходи, похилі гірки та інше. Всі ці перешкоди створені для того, щоб викинути гравців за межі ігрового поля і не дати їм пробратися вперед. Після падіння кожен гравець з'являється в точці останнього збереження і може продовжити бігти вперед. Таким чином, для перемоги в грі, вам потрібно проявити спритність, швидкість, реакцію і всі ваші додаткові вміння, щоб пройти вперед, та ще й зробити це швидше за інших гравців.

Незважаючи на безліч різних карт, їх можливо швиденько вивчити, щоб знати весь шлях і проходити його без жодної помилки. Такі гравці можуть перемагати новачків за дві секунди.

Як грати?

Для початку вам потрібно буде вказати ім'я, потім ви виберете скін вашого героя, щоб розблокувати новий, вам потрібно буде подивитися рекламу! Розважайтеся з різними людьми з усього світу, натискаючи "Знайти матч", щоб зібрати 30 осіб! перші 5 осіб отримають спеціальний приз! На вас чекає безліч різних ігрових режимів, карт і цікавих і кумедних функцій! У будь-якому разі, якщо ви готові, нехай ця пригода почнеться просто зараз!

Тут розташована онлайн гра Фолл Гайс: Оригінал, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7586171938362 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9864)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - стрибки
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fall Guys: Original.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 9864 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри