Гра Фол Гайс: Нічна гонка Амонг Ас

Нічні перегони вже серед нас - це крута гра, яка об'єднала дві топові ігри в одну! Фол Гайс у неоновому та нічному стилі, де в головній ролі будуть персонажі Амонг Ас! Боріться проти 29 осіб з усього світу. Для веселих перегонів буде доступно 10 унікальних локацій, яких ви ще не зустрічали, тому приготуйтеся почати. Усі карти будуть прикрашені дуже яскравими неоновими вогнями.

Як грати?

Усе, що вам потрібно, це зробити ривок і бігти стрімголов до фінішу, уникаючи рухомих перешкод, різних пасток та інше. Крім того, є платформи, які обертаються разом із молотками, всілякі перешкоди розміщені там, щоб зупинити вас! Спробуйте пройти через усі пастки, дорогою долаючи суперників, вони теж будуть вам заважати, штовхати вас. Ви будете керуватися тільки маленьким ліхтариком, який має погане освітлення, він потрібен, щоб було видно дорогу перед собою. Використовуйте всі ваші навички стрибків і пересування, щоб безпечно дістатися до фінішу, після чого кваліфікуватися в наступний тур. Ті, хто приходитимуть останніми, вибуватимуть, дійти до фіналу зможе лише найсильніший!

За перемоги ви будете винагороджені алмазами, вони вам потрібні для купівлі різних скінів у магазині, в меню гри. Підберіть собі найкращий костюм.

Тут розташована онлайн гра Фол Гайс: Нічна гонка Амонг Ас, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1985815602837 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 282)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - управління персонажем
  • - стрибок
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fall Guys: Among Us Night Race.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 282 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри