Гра Астро Дуд іо

"Астро Дуд іо" - це нова гра, натхненна відомою грою "Фолл Гайс". Цього разу ви керуватимете одним маленьким космонавтом, його мета - пройти безліч перешкод і прийти до фінішу першим. Якщо ви будете останнім, то доведеться закінчити участь у перегонах і почати іншу. У гру додано велику кількість нових і різноманітних карт, на яких вам вже точно не доведеться нудьгувати! Для перемоги, вам, як правило, потрібно бути останнім, хто вижив. Якщо вам подобаються ігри цього жанру, тоді обов'язково зіграйте гру "Астро Дуд" і станьте королем перегонів!

Почніть великий бій проти інших смішних космонавтів, але не варто забувати, що перешкоди також будуть вашим супротивником. На шляху до фінішу на вас чекатимуть різні перешкоди: великі крутилки - вони намагатимуться скинути вас із дороги, острівці, що зникають, - вони зникатимуть після того, як ви щойно на них приземлитеся, не треба довго стояти на одному місці, двері, що зачиняються, - встигайте пробігти, а то вас може дуже далеко відкинути, манекени, що рухаються, - вони лише й намагатимуться вас зупинити, будьте максимально акуратні!

Як грати?

Перед початком гри вам потрібно вказати ваше ім'я, або ви можете пройти швидку авторизацію для того щоб отримувати монети за гру. Монети вам знадобляться скоріше для кастомізації свого головного героя. Зараз ця функція в розробці і скоро буде доступна. Перед початком матчу буде невелика затримка поки гра збере вам супротивників. Якщо ви готові почати цю пригоду маленьких космонавтів, то нехай вона почнеться просто зараз, удачі!

Тут розташована онлайн гра Астро Дуд іо, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9822335025381 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 394)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - бігти
  • - стрибок
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Astro Dud io.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 394 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри