Гра Фолл Гайс: Шестикутник на Двох

"Фолл Гайс: Шестикутник на Двох" - це весела онлайн 3Д-гра, з можливістю гри на двох гравців. Бігайте по поверхні, яка буде у вигляді шестикутників, вони зникатимуть після того, як хто-небудь торкнеться їх. Суть гри в тому, що є кілька рівнів цієї поверхні, а саме 6. Бігайте доступними шматочками платформ і намагайтеся не звалитися на рівні нижче. Переможцем буде той, хто залишиться останнім на одному з 6 рівнів.

Як грати?

Виберіть гру для одного або двох гравців, грайте на одному комп'ютері в режимі роздільного екрану. Ви будете змагатися з 14 іншими гравцями, не дайте їм обхитрити вас! Після того як ви доторкнетеся до шестикутників, вони почнуть зникати, намагайтеся бігти, щоб вижити. Придумайте план за яким ви будете грати. Наприклад, намагайтеся бігати спіраллю по краях карти, так у вас буде більше шансів на перемогу. Всі суперники будуть спеціально вам заважати, для того, щоб звалити вас вниз якомога швидше. Ваше завдання триматися довше на верхніх платформах.

За перемоги ви будете отримувати гроші, вони вам будуть потрібні для купівлі товарів у магазині, в меню. Ви можете придбати різних персонажів, змінювати їхній вигляд, а також купувати скіни.

Тут розташована онлайн гра Фолл Гайс: Шестикутник на Двох, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.247191011236 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 356)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - бігати
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fall Guys: Hexagon Two.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 356 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри