Гра Фортнайт Завантажити

Приєднуйтесь до онлайн світу Фортнайт, адже зараз уже розпочався 4 сезон і це Нексус Війна! Об'єднуйте ваші сили з лиходіями та героями великого кіно всесвіту Марвел. Завдання у фортнайте четвертого сезону полягає в тому, що вам потрібно буде зупинити могутнього лиходія. Він голими руками може знищувати планети, ім'я ему Галактус Пожирач світів. Грайте за Тора, Шторма, Залізну людину, Росомаху та інших персонажів великого світу Фортнайт! Створіть у грі свою наддержаву з супергероїв, екіпіруйте нову потужну гвинтівку, яку створив Тоні Старк. Дослідіть уже знайомі вам місця зі світу Марвел.

Завантажте додаток "Epic Games Store" і в ньому знайдіть гру "Фортнайт" на ваш комп'ютер.

У грі є три режими: Fortnite: Save the World - симулятор виживання у відкритому онлайн світі, відбивайтеся від монстрів, дуже схожих на зомбі; Fortnite: Battle Royale - боріться на карті в кількості 100 осіб, на великій карті буде купол, він буде звужуватися доти, доки живим не залишиться один гравець; Fortnite: Creative - режим, який дуже сильно може нагадати вам майнкрафт, тут ви будуватимете все, що вам заманеться.

Фортнайт - це багатокористувацька гра і ви можете завантажити її просто зараз, вона абсолютно безкоштовна. Ви можете разом із друзями створити великий світ вашої мрії та боротися на виживання в ньому. Грайте в різні режими гри: Королівська битва, Фортнайт креатив. Завантажити і завантажити онлайн гру можна на будь-яку доступну платформу: ПК, Андроїд, Мак, Плейстейшн, XBOX, Нінтендо Світч.

Чого ви чекаєте? Занурюйтесь у цей фантастичний світ Фортнайта, удачі!

4.0375 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 640)
Тут розташована гра  Фортнайт (Fortnite) , завантажити яку ви можете безкоштовно і просто зараз.

Нижче представлені версії оригінальної гри Фортнайт (Fortnite) для комп'ютера, мобільних пристроїв і планшетів. Завантажити гру можна без особливих проблем, натиснувши на потрібну кнопку. Пориньте у світ крутих битв, качайте свого персонажа, вчіться будувати великі форти, ставайте номером один у кожному бою!

Завантажити Fortnite на ПК Windows: Завантажити Fortnite на Андроїд: Завантажити Fortnite на Мак:
Завантажити Fortnite на Плейстейшн: Завантажити Fortnite на XBOX: Завантажити Fortnite на Нінтендо Світч:

Як завантажити?

Виберіть потрібний вам пристрій: ПК, Андроїд, Мак, Плейстейшн, XBOX, Нінтендо Світч. Потім місце куди ви хочете зберегти файл. Встановіть і чекайте повного встановлення оновлень гри.

Поки гра буде встановлюватися, ви можете піти випити смачного чаю, або добре провести час у нас на сайті, зігравши в найцікавіші ігри!


Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fortnite Download.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 640 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри