Гра Нікелодеон Зірки Футболу 2

Наші улюблені герої Нікелодеон знову повертаються, щоб пограти у футбол. Цього разу вони веселитимуться разом із вами в новенькій грі - "Нікелодеон Зірки Футболу 2". Саме вам належить грати нашими улюбленими і яскравими зірками, серед яких будуть: Черепашки-ніндзя, Спанч Боб, Могутні Рейнджери і Лінкольн Гучний і багато інших. Всього їх 16 різних персонажів, які приготувалися до другого сезону свого великого, щорічного футбольного турніру. Як і раніше, вони знову битимуться у футбольних матчах 1 на 1 або 2 на 2. У кожного з них є особливий навик, як-от керований удар, магніт м'ячів, польоти або можливість оглушити всіх супротивників. Всі герої мають однакову швидкість і однакову висоту стрибка, але відрізняються вони саме своїми супер здібностями. Якщо ви готові приступити до гри, тоді починайте!

Як грати?

Для початку вам належить вибрати швидкий матч або чемпіонат. У режимі швидкого матчу ви зможете зіграти в режимі один на один або два на два гравці. Просто вибирайте улюбленого героя і починайте гру. Швидкий матч триватиме доти, доки одна з команд не заб'є 5 м'ячів у ворота суперника.

Режим чемпіонату складається з 6-ти матчів, пройти які можна лише в порядку черги. Вам так потрібно вибрати улюбленого героя Нікелодеон і почати грати у футбол. Якщо вам вдасться забити 5 м'ячів швидше ніж вашому супернику, ви здобудете перемогу в матчі і зможете приступити до наступного матчу. У кожному матчі проти вас гратимуть нові й нові зірки Нікелодеон, а останній матч буде найскладнішим.

Веселіться і грайте у футбол разом із найприкольнішими героями мульт-серіалів. Постарайтеся пройти всю гру і зробити одного з героїв справжньою зіркою футболу!

Тут розташована онлайн гра Нікелодеон Зірки Футболу 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Футбол
4.4043082021541 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1207)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - удар/відібрати м'яч
  • Подвійне натискання - активувати суперздатність
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Nickelodeon Soccer Stars 2.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 1207 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри