Гра Футбольний Фрістайл ПСЖ

Гра "Футбольний Фрістайл ПСЖ" - крута безкоштовна гра для всіх любителів спорту і особливо футболу. Покажіть свою майстерність володіння м'ячем і фрістайл по всьому світу, здійснюючи дивовижні трюки разом з такими зірками Парижа як: Сен-Жермен, Неймар, Мбаппе і Кавані, в цій онлайн грі! Ви вмієте робити круті рухи м'ячем? Покажіть свою майстерність перед цілим стадіоном, повним фанатів! Спробуйте виконувати круті трюки з деякими з найкращих гравців Європи. Ви можете об'єднатися з Тьяго Сілвою, Марі-Антуанетта Ода Катото та іншими, і спробувати заробити найвищу оцінку.

Приєднуйтесь до гравців із футбольного клубу "Парі Сен-Жермен" на ігровому полі, де вони демонструють свої найкрутіші трюки. Подивіться, чи зможете ви встановити вражаючий рекорд і встигати під час жонглювання м'ячем за допомогою голови, ніг, плечей і колін. На вас чекає понад 15 різних гравців, яких можна відкрити лише зібравши потрібну кількість зірок. Також на вас чекає безліч футбольних стадіонів у різних країнах і це круто!

Як грати?

Просто натисніть на екран, щоб жонглювати м'ячем, щойно м'яч наблизиться до білого кола або опиниться прямо в ньому. Оцініть завдання і станьте чемпіоном зараз! Створіть свого улюбленого персонажа з ексклюзивним футбольним обмундируванням і бутсами! Вивчайте всі види трюків із м'ячем, долайте всілякі випробування, покажіть свої дивовижні навички з м'ячем і доведіть, що ви найкращий гравець у світі. Готові приступити до футбольного фрістайлу і навчиться жонглювати м'ячем як справжній профі? Тоді починайте грати!

Тут розташована онлайн гра Футбольний Фрістайл ПСЖ, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Футбол
4.0586854460094 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 852)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Football Freestyle PSG.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 852 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри