Гра Вуличні Штрафні Удари 3Д

Вуличні Штрафні Удари 3Д - новенька футбольна гра для любителів бити по воротах. Все що вам належить робити, так це забивати м'яч у сітку воріт, а саме бити штрафні удари. Постарайтеся набрати якомога більше очок, прицілившись і вдаривши по м'ячу, щоб забити м'яч у найкращий кут воріт і отримати найбільшу кількість очок. Ваша мета - набрати якомога більше очок з кожним ударом. Пробивайте м'яч повз захисників і прагніть до мети в цій епічній грі з ударами по воротах.

Як грати?

Гра складається з безлічі рівнів і в кожному з рівнів вам необхідно набрати певну кількість очок, щоб перейти до наступного рівня. У вас всього лише два шанси на помилку. Якщо воротар відбив м'яч або якщо ви не влучили по воротах, ви втрачаєте один м'яч, а у вас їх всього 2. Якщо ви втратили два м'ячі, не набравши потрібну кількість очок, рівень доведеться починати спочатку.

Штовхайте м'яч із правильною силою і нахилом, щоб потрапляти в найкрутіші точки воріт. Закручуйте м'яч, щоб захисники не могли зловити його. Отримайте найвищий результат, забивши всі свої кидки. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Вуличні Штрафні Удари 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Футбол
4.1643356643357 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1144)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Street FreeKick 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1144 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри