Гра Футбольні Шапки: Ліга

Футбольні Шапки: Ліга - захоплююча футбольна гра, в якій вам потрібно забити гол, керуючи п'ятьма футболістами на ігровому полі. Прийшов час битися і виграти футбольний кубок!

Ласкаво просимо у світ футболу! Ви шанувальник футбольних ігор? Будучи міжнародним чемпіонатом світу з футболу, ця гра ідеально підходить для того, щоб ви могли взяти участь у професійних футбольних матчах. На вас чекає справжній футбол, який схожий на настільну гру, оскільки дивитися на футбольне поле ви будете зверху. Це не варіант гри в режимі 2Д графіки, це реально покроковий настільний футбол в якому не потрібно поспішати, а краще виконувати потрібні дії, попередньо прорахувавши всі можливі варіанти подій.

Унікальною особливістю в цій грі є ваш персонаж. Ваші персонажі не люди. Це шашки з прапором команди на спині, схожі на гравців у шапках. Використовуйте дивних гравців, щоб битися і перемагати своїх супротивників.

Як грати?

Починаючи гру, ви можете вибрати свою улюблену національну футбольну команду і битися як професійний гравець. Можна вибрати з 36-ти національних футбольних команд. Ваша місія полягає в тому, щоб керувати своїми гравцями, щоб забивати голи. У вас є 60 секунд, щоб забити побільше м'ячів у сітку воріт суперника і закінчити матч. Вибирайте улюблені футбольні команди і грайте матч за матчем, щоб стати абсолютним чемпіоном!

Тут розташована онлайн гра Футбольні Шапки: Ліга, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Футбол
3.8289473684211 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 228)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Soccer Caps League.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 228 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри