Гра Флепі Футбольчик

Гра "Футбольчик" повертається з новим ігровим процесом! Цього разу ви будете відбивати м'яч по екрану вгору, щоб він рухався до мети. Наразі гра містить два режими гри: режим турніру і нескінченний режим, який можна віднести до змагань на очки і рахунок. Для початку ми радимо вам спробувати грати в режим чемпіонату, де ви будете битися, щоб завоювати різні футбольні кубки. Перед початком гри вам доведеться пройти навчання, а вже після цього приступити до гри.

Як грати?

Тисніть по ігровому екрану, щоб підбивати м'ячик вгору. Таким чином він має обійти всі перешкоди на ігровому полі та залетіти у ворота. Щоб виграти кожен із кубків, потрібно пройти певну кількість етапів. Що далі, то складніше буде грати, адже на полі з'являться міни, гравці-захисники та найрізноманітніші перешкоди, які стоятимуть на шляху вашого м'ячика. Чи зможете ви спритно провести його до самих воріт?

Збирайте монети, щоб мати можливість додавати нових гравців на поле, намагаючись пробитися до мети на кожному етапі. Спробуйте пройти всі рівні, щоб принести додому кубок світу в цій супер веселій і захопливій онлайн-грі. Змагайтеся за високі результати в нескінченному режимі, який ви розблокуєте, вигравши перший кубок!

Тут розташована онлайн гра Флепі Футбольчик, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Футбол
4.0847145488029 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 543)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flappy Foot Chinko.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 543 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри