Гра Футбол: 1 на 1

У футболі 1 на 1 все, що стоїть між вами і славою, це одна людина! Настав час продемонструвати свою чудову футбольну майстерність! Чи збираєтеся ви вписати своє ім'я в історію як один із найвидатніших футболістів, які живуть, або програєте цей матч і зануритеся в темряву? Чи готові ви показати своєму супернику, хто найкращий?

На зелених полях починається чергова футбольна боротьба. На полі стоятимуть тільки два гравці, один за вас і один за вашого друга. Кожен гравець керує одним футболістом, ось і все. Примусьте маленького приятеля рухатися ліворуч або праворуч, щоб якомога більше разів влучити у ворота суперника.

Деякі бонусні значки з'являться на полі, щоб додати більше задоволення в цю гру, наприклад, величезний і важкий м'яч, дві додаткові кулі-примари, що підстрибують, і багато іншого. Чи готові ви до цієї веселої футбольної гри?

Як грати?

У цій грі ваша мета досить проста. Вам просто потрібно перемагати в кожному матчі і показувати, що вам немає рівних. Ви можете грати проти комп'ютера або свого друга. Ведіть м'яч і забивайте якомога більше голів до закінчення таймера. Ви можете вибрати тривалість матчу і рівень складності перед початком гри. Ви також можете грати з пляжним м'ячем або навіть з м'ячем для боулінгу. Цього мало? Ви теж хочете літати під час гри? Більше ні слова! Просто ознайомтеся з меню читів, і все готово. Вмикайте будь-які чіти і вперед! Веселої гри!

Тут розташована онлайн гра Футбол: 1 на 1, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Футбол
3.5973451327434 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 226)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління гравець 1:
  • - рухи
Керування гравець 2:
  • - рухи
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 1 on 1 Soccer.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 226 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри