Гра Гамбол: Снігова Загроза

Зараз на вас чекають дивовижні зимові пригоди разом із Гамболом та його бандою. Ці хлопці завжди знайдуть якщо не пригоди, то хоча б проблеми на свою голову. У грі "Снігова Загроза" вам доведеться битися з незвичайними монстрами. Цього разу ворогами Гамбола будуть злісні сніговики та інші снігові чудовиська. Коли на місто впав перший сніг дітвора була у нестямі від щастя. Усі кинулися на вулицю ліпити фігури зі снігу. І ось в один прекрасний момент милі дитячі вироби ожили і перетворилися на моторошних чудовиськ. Місто накрила паніка, але Гамбол, Дарвін, Анаїс і їхні друзі стали на захист городян.

Як грати?

На першому рівні, ви будете битися пліч-о-пліч із Гамболом. Вам потрібно розміщувати його так, щоб він зумів знищити сніговиків до того, поки вони намагатимуться прорватися на територію житлових районів. Під час гри, ви можете переміщати гравців на певні пункти. Це допоможе вам ліквідувати сніговиків, які пробиваються вперед.

З кожною перемогою буде відкриватися новий гравець. Ваша маленька армія складатиметься з трьох бійців, тому вам іноді потрібно буде робити заміну. У кожного персонажа свій радіус і сила атаки. Ви повинні враховувати ці два критерії, щоб виробити правильну стратегію. Приємної гри та удачі!
Тут розташована онлайн гра Гамбол: Снігова Загроза, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Гамбол
4.2110236220472 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 635)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Gumball: Snow Stoppers.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 635 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри