Гра Кабумз 3

"Кабумз 3" - це захопливе продовження захопливої гри-головоломки, де ви знову підриваєте повітряні кулі з використанням величезної кількості гарматних ядер. Але цього разу на вас чекають ще 30 нових рівнів, випробування і функції, які піднімуть ваш досвід на новий рівень. Цього разу ви також зіткнетеся з безліччю перешкод, включно з рухомими платформами, стінами, що стрибають, і навіть вибуховими повітряними кулями, які створюватимуть додаткові складнощі. У грі представлені різні типи гарматних ядер з унікальними здібностями, що додає стратегічної глибини вашим діям.

Покращена графіка та дизайн рівнів роблять "Кабумз 3" ще більш захопливою та візуально привабливою грою ніж дві попередні частини. Вам належить тренувати свої навички розв'язання проблем, точно прицілюватися і використовувати доступні інструменти, щоб долати складнощі кожного рівня і просуватися вперед у цій захопливій грі.

Як грати?

Озброївшись потужною гарматою, запускайте ядра без зупинки, щоб вразити ціль і завершити рівень. Підривайте кулі, розгадуйте головоломки та насолоджуйтеся захопливим ігровим процесом! Кожен постріл і кожен хід мають значення, і тільки ваша логіка і майстерність допоможуть вам завершити рівні успішно. Вибирайте силу пострілу і напрямок, щоб робити найточніші постріли і завершувати кожен рівень з найменшою кількістю витрачених ядер. Проходьте рівень за рівнем, після кожного пройденого рівня буде відкриватися наступний і так до самого кінця гри!

Тут розташована онлайн гра Кабумз 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0769230769231 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 13)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Kaboomz 3.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 13 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри