Гра Євро Вантажівка: Великоваговий Транспорт

Любите вантажівки? Тоді раді представити вашій увазі захопливу гру "Євро Вантажівка: Великоваговий Транспорт"! Сьогодні вам доведеться зайнятися перевезенням різного транспорту на об'єкт. Ваше завдання - вирушити на зазначену точку і завантажити необхідну техніку. Після чого потрібно перевести її до робітників на будівництво. Шлях буде не легким, а це означає, що з таким завданням зможе впоратися тільки справжній водій вантажівки. Що робити, якщо у вас немає необхідних навичок водіння? Головне - не опускати руки! Сідайте в кабіну і починайте рух. Впевнені, що у вас має все вийти! Давайте дізнаємося, скільки місій зможуть вам підкоритися!

Як грати?

Вирушайте в гараж, де на вас чекають три транспортери. Вибирайте будь-який вподобаний і приступайте до роботи. Намагайтеся на дорозі дотримуватися правил руху, щоб не потрапити в якусь аварію. Загубитися не дозволять різні покажчики, які направлять вас куди треба. Прибувши на місце, завантажте транспорт. Потім постарайтеся акуратно виїхати з парковки і доставити вантаж куди потрібно. Зверніть увагу! На проходження кожного рівня буде відведена кількість часу. Якщо він закінчиться, то місію доведеться почати заново. Тому намагайтеся робити все в темпі. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Євро Вантажівка: Великоваговий Транспорт, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 27)
Керування у грі:
  • / - керування вантажівкою
  • - швидке гальмування
  • - заглушити двигун
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Gameboy Advance: Bat-Man Begins.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 27 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри