Гра Сапер Віндовс

Сапер - це стара чудова і всім відома гра-головоломка, яка була впровадженою в системну оболонку всіх версій Віндовс, а саме таких як: XP, Віндовс 7, Віндовс 10 і багато інших! Сьогодні можна з легкістю зіграти в неї в режимі онлайн. Мета гри полягає в тому, щоб відкрити всі клітини на прямокутному ігровому полі і виявити там усі міни. Підказкою для клітинок, в яких розташовані бомби, будуть цифри від 1го до 6ти, які позначають кількість бомб, що знаходяться поруч.

Гра досить добре тренує пам'ять, змушує застосовувати купу уваги та концентрації, щоб розгадувати місця розташування мін. Хочете трохи розворушити свій мозок? Тоді швидше починайте грати.

Як грати?

У грі є всього 3 режими: новачок, бувалий і експерт. Кожен режим має певну складність і полягає вона в розмірі ігрового поля. Чим менше ігрове поле - тим менше мін вам доведеться відшукати. Щоб почати грати, потрібно натиснути мишкою в будь-яке місце на ігровому полі. Потім потрібно знайти кут біля якого будуть одиниці і поставити там прапорець, який позначає міну. Біля кожної цифри знаходиться відповідна кількість мін. Біля одиниці - одна міна, біля двійки - дві міни і так далі. Якщо біля певної цифри вже є потрібна кількість мін, значить в інших клітинах навколо цієї цифри мін не буде. Користуючись цим правилом можна навчиться розгадувати всі клітини на полі. Усі клітини з мінами бажано відзначати прапорцями.

Чим швидше ви зможете відкрити все ігрове поле - тим швидше встановите новий рекорд за часом. Якщо ви вже з легкістю проходите режим новачка, можна спробувати себе в складніших режимах. А для найдосвідченіших саперів придумано режим конструктора, де можна самому задати розміри ігрового поля і кількість мін на ньому.

Тут розташована онлайн гра Сапер Віндовс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6277612924497 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3033)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - відкривати клітку
  • - ставити прапорець
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minesweeper Windows.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 3033 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри