Гра Рибчин Дім

У грі "Рибчин Дім" на вас чекають дивовижні морські пригоди разом із бешкетною рибкою. Цей маленький шибеник обожнює досліджувати морські простори і через це нерідко потрапляє в халепи. Цей раз не став винятком! Наш морський дослідник потрапив у підводну пастку-лабіринт. Самому вибратися звідти йому не вдасться і рибка потребує допомоги. Готові прийти на допомогу бідоласі і врятувати нещасну рибку? Тоді, ласкаво просимо в логічну гру "Рибчин Дім"!

Як грати?

Попереду на вас чекає маса захопливих головоломок, вирішивши які ви зможете звільнити рибку з полону. Опинившись у пастці, малюк залишився без води, яка йому життєво необхідна. Щоб вода потрапила до рибки, потрібно прибрати певні розпірки, які розділяють різні секції пастки.

Але будьте уважні, адже крім води в пастці можуть бути морські гади або лава. Постарайтеся зробити так, щоб ні те, ні інше не дісталося до нашого героя. В іншому випадку він загине і вам доведеться починати рівень заново. За кожен пройдений рівень гравець буде нагороджуватися золотими зірками. Накопичивши певну кількість зірочок можна купити нового героя і продовжити морські пригоди у світі "Fishdom". Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Рибчин Дім, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1591448931116 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2105)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fishdom 2.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 2105 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри