Гра DOP Для Дорослих: Зітри, домалюй, знайди

Гра "DOP Для Дорослих: Зітри, домалюй, знайди" створена, щоб розважати дорослу аудиторію та розвивати їхній розум. Вона пропонує безліч різноманітних рівнів із логічними загадками та головоломками, що супроводжуються красивими ілюстраціями. Але в кожному рівні щось не так, і гравцям доведеться застосувати свою логіку, щоб зрозуміти, що потрібно виправити, стерти або знайти. На вас чекають рівні та сцени, здатні викликати посмішку та підняти настрій за лічені секунди! Готові перевірити свої логічні, пошукові та художні здібності? Тоді не гайте час і приступайте до гри!

Як грати?

Мета гри проста: прочитати завдання, після чого стерти, домалювати або знайти потрібні елементи на зображенні, яке буде показано на ігровому полі. Тут ви зможете стирати непотрібні деталі, домальовувати відсутні та знаходити загублені елементи. Рівні різної складності забезпечують різноманітність завдань і гарантують цікаве проведення часу. Є також бонусні рівні, які відкриваються за золоті монети або після проходження певних завдань. Прогрес зберігається, дозволяючи повернутися до пройдених рівнів або продовжити пригоду. Якщо застрягли на рівні, завжди можна скористатися підказкою. Розгадуйте загадки та насолоджуйтеся цікавими й інтригуючими сценами. Удачі!

Тут розташована онлайн гра DOP Для Дорослих: Зітри, домалюй, знайди, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.989010989011 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 91)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — DOP For Adults: Erase, Draw, Find.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 91 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри