Гра Брейн Тест 2: Хитрі Розповіді та Головоломки

Ласкаво просимо в гру "Брейн Тест 2: Хитрі Розповіді та Головоломки"! Ця кумедна гра стане чудовим тренажером для вашої кмітливості та логічного мислення. Тут на вас чекають хитрі та хитромудрі завдання. Цікаво, вони вас перехитрять чи ви їх? Давайте перевіримо!

Як грати?

Попереду на гравців чекає безліч захопливих рівнів і хитромудрих завдань. Але найголовніше - це знайомство з кумедними персонажами, які змусять не раз посміхнутися. Тут ви худнутимете разом із Настею, познайомитеся із сімейством Всезнайкіних, допоможете невинному Льоші втекти з в'язниці, станете напарником крутого спецагента Беймса і допоможете мисливцеві на монстрів Вані впоратися зі своєю нелегкою справою. Це буде дуже цікаво і весело! У кожному блоці буде по двадцять рівнів, де вам доведеться вирішувати хитромудрі завдання. Ця гра переверне ваше уявлення про головоломки з ніг на голову. А значить саме час застосувати нестандартне мислення і підійдіть до вирішення кожної з гумором і позитивом. Ця гра припаде до душі не тільки шанувальникам головоломок, але й любителям повеселитися! Буде дуже круто!

Тут розташована онлайн гра Брейн Тест 2: Хитрі Розповіді та Головоломки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0113728675873 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1231)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Brain Test 2: Tricky Stories.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1231 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри