Гра Видалення Головоломка: Зітри Одну Частину

"Видалення Головоломка: Зітри Одну Частину" - це кумедна гра з різними картинками. Вона заснована на тому, щоб розрядити обстановку і трошки розворушити ваше логічне і навіть найбільш нестандартне мислення. Воно допоможе вам пройти це нелегке завдання. Ви побачите безліч фото, на яких одна частинка буде явно зайвою. Ви маєте бути готовими до всіх поворотів подій. Уміло скористайтеся своїми розумовими здібностями, пройшовши всі рівні в цій непростій головоломці!

Як грати?

Усе, що вам тут потрібно, це розгадувати захопливі завдання з картинками, де необхідно стерти певну частину одягу або будь-якого предмета для виконання завдання. Ігровий процес є легким, але головне зрозуміти що від вас вимагається і гарненько обміркувати, як правильно вчинити. Приготуйтеся до того, що за зображеннями може критися зовсім не те, чого ви очікували. Насолоджуйтеся красивими картинками, комічними ситуаціями і класним проведенням часу. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Видалення Головоломка: Зітри Одну Частину, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.527619047619 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 525)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Delete Puzzle: Erase One Part.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 525 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри