Гра DOP Таємне Кохання: Ребуси та Головоломки

"DOP Таємне Кохання: Ребуси та Головоломки" - це кумедна гра для тих, хто має велике серце і любить робити все, що пов'язано з добром. У цій розслаблюючій грі вам доведеться подолати всі непорозуміння між обома сторонами хлопця та дівчини. Тут змусять вас нетрадиційно мислити, адже на вас чекає безліч тестів на перевірку вашого розумового розвитку. Ви маєте всіма силами спробувати залишити добрі стосунки між героями, з якими ви познайомитеся протягом ігрового процесу. Для цього мерщій вирушайте розв'язувати всі рівні та з користю проводити час!

Як грати?

Тут на вас чекають такі функції, як: стирання, натискання, малювання, клік, перетягування та інші опції. Ваша мета - знайти рішення для будь-якої ситуації, що склалася між парою закоханих. Допомагайте їм влаштовувати побачення, рятувати від дощу, ловити при падінні і ще багато інших дій. Допоможіть їм у кожній ситуації досягти щасливого кінця. Якщо застрягнете, скористайтеся підказкою. Продовжуйте розвивати своє логічне мислення та зробіть стосунки цих милих людей ще сильнішими. Удачі!

Тут розташована онлайн гра DOP Таємне Кохання: Ребуси та Головоломки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9425837320574 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 209)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — DOP Secret Love: Riddles and Puzzles.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 209 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри