Гра Гонки на Виживання

У грі "Гонки на Виживання" ви потрапляєте на змагання автогонщиків, де перемагає тільки найсильніший! Хотіли б узяти участь у справжніх перегонах на виживання? Тепер у вас є така можливість, адже ви битиметеся за своє життя на круглих аренах, де для перемоги вам потрібно не тільки вижити, а ще й знищити всіх супротивників. І так, приступайте до гри, для початку виберіть режим гри кар'єра або нескінченний режим виживання. Далі приступайте до обладнання вашої машини. Ви зможете встановлювати на неї різні деталі, включно з поліпшенням мотора, новими колесами і навіть захисним каркасом, але для цього потрібні гроші. Щоб заробити їх, вам потрібно брати участь у перегонах з будь-якого режиму. Для початку радимо притупити до проходження рівнів з режиму кар'єра.

Виступайте на арену і перемагайте в кожному з рівнів. Вам потрібно битися до останнього і нещадно таранити супротивників, поки їхні машини не будуть знищені. Для остаточної перемоги ви маєте бути останнім, хто вижив. У вашої машини як і інших суперників є певний запас життя, а також нітро та інші бонуси. Використовувати нітро потрібно для розвитку більшої швидкості, адже що більша швидкість, то більше ушкоджень ви завдаєте під час тарана. Уміло керуйте вашою машиною, ухиляйтеся від швидких і небезпечних супротивників, а також від інших небезпек, які чекають на вас на кожній з арен. Щоб гонщикам було веселіше, на кожній карті встановлено пастки і перешкоди, потрапляючи в які ваша машина буде миттєво знищена. За кожен рівень ви отримуєте гроші і можете поліпшити свою машину або ж прикупити нову. Всього вам доступно 7 різних машин для дербі і всі вони розташовані в ціновому порядку. Що дорожча машина, то кращі її характеристики.

На вас чекає три основні типи перегонів у цій грі, а саме: арена, вісімка і кола. На арені ваше завдання знищити всіх суперників і вціліти. У перегонах по колу і вісімкою вам потрібно прийти на фініш першим, залишаючись при цьому цілим. У висновку можна зробити висновок, що вижити в цих перегонах досить складно. Для цього потрібно вміло керувати машиною, використовувати нітро, завжди бути уважним, інакше вас просто розірвуть на частини. Грайте і проходьте весь режим кар'єри, купуйте всі машини і спробуйте встановити свій особистий рекорд граючи в нескінченному режимі. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Гонки на Виживання, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Гонки
4.4002579535684 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 11630)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - перемикання камери / меню
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Survival Racing.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 11630 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2014.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри