Гра Майстер Перегонів 3Д: Автомобільні перегони

"Майстер Перегонів 3Д: Автомобільні перегони" - це неймовірно захоплива гра, в якій ви матимете змогу покататися за кермом потужних спорткарів і взяти участь у видовищних заїздах звивистими перегоновими треками! Попереду на вас чекає безліч захопливих випробувань, які перевірять ваші екстремальні навички водіння на десятках складних трас, де вам необхідно обігнати всіх своїх суперників і першим дістатися до фінішу.

Як грати?

Активуйте нітро, щоб із перших секунд заїзду вирватися вперед і отримати перевагу над опонентами. Підбирайте різні допоміжні бонуси, завдяки яким можна отримати прискорення або додатковий прибуток. Уникайте зіткнень із численними перешкодами, адже в іншому разі ви ризикуєте втратити дорогоцінний час і дати фору своїм супротивникам. За перемоги в перегонах ви зароблятимете гроші, які знадобляться для поліпшення і купівлі нових крутих машин. Також ви можете кастомізувати свою тачку як забажаєте: замініть колеса, встановіть спойлер або перефарбуйте корпус в інший колір. Зберіть достатню кількість фрагментів, щоб розблокувати доступ до інших унікальних водіїв. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Майстер Перегонів 3Д: Автомобільні перегони, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Гонки
4.0555555555556 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 36)
Керування у грі:
  • - управління
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Race Master 3D: Car Racing.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 36 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри