Гра Хіл Клімб 2

Гра "Хіл Клімб 2" - продовження відомої гоночної гри з унікальним керуванням і веселим хоробрим героєм, який так сильно любить водити автомобілі. Цього разу його пригоди тривають і попереду на нього чекають нові ігрові місцевості, такі як: сільська дорога, гори, пустеля, ліс і навіть планета Марс. Чи зможе наш герой здолати всі перешкоди, які чекають на нього попереду? Все залежить тільки від вас!

Випробуйте на собі гострі відчуття від швидкісних спусків і високих стрибків на пагорбах. Досліджуйте нові автомобілі, серед яких будуть: гоночна машина, джип, формула 1, вантажівка і навіть автобус. Зароблені в грі гроші можна витрачати на поліпшення характеристик вашої машини або ж на купівлю нової. Гроші так само можна витрачати на відкриття нових ігрових місцевостей, які спокусять вас величезною кількістю золотих монет на шляху. Кожна нова карта це новий шанс заробити ще більше грошей, а отже можна буде швидше купити всі доступні машини.

Як грати?

На початку гри у вас не буде абсолютно ніяких грошей. Так що почати гру можна тільки з першої машини і на першій карті. Тисніть на педаль газу і набирайте швидкість, але будьте завжди готові до горбів, мостів і прірв, які можуть раптово з'явиться на дорозі. Контролюйте вашу машину не тільки на дорозі, а й у повітрі, адже правильне приземлення після кожного стрибка призводить до успіху. Намагайтеся їхати обережно і швидко, адже у вас як завжди обмежений запас палива. Збирайте гроші і прокачуйте характеристики кожної з машин, інакше далеко доїхати у вас не вийде.

Готові до гоночних пригод? Тоді вперед!

Тут розташована онлайн гра Хіл Клімб 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Гонки
4.1200044903458 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8908)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - газ
  • - гальмо
  • , - нахили
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hill Climb Racing 2.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 8908 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри