Гра Готуємо Різдвяний Пряниковий Будиночок на Різдво

Хлопці, зовсім скоро настануть різдвяні свята. А це означає, що на всіх чекає море веселощів і найулюбленіші ласощі! Але перед тим, як розважатися, потрібно приготувати улюблені ласощі! Одними з найпопулярніших різдвяних ласощів є пряниковий будиночок. Його випікають заздалегідь, а потім розрізають тісто на коржі та прикрашають. Приготування цієї страви приносить радість і дорослим, і дітям. А все тому, що святкові клопоти найприємніші! Тож давайте ж зробимо крок до Нового Року і почнемо готувати цей чудовий десерт! Готові? Тоді, ласкаво просимо в гру "Готуємо Різдвяний Пряниковий Будиночок на Різдво"!

Як грати?

Ельза чудово вміє готувати пряниковий будиночок і завжди робить його на свята. Тому вона зголосилася вам допомогти. Разом буде веселіше готувати! Насамперед потрібно замісити тісто. Використовуйте всі необхідні інгредієнти і чітко дотримуйтесь вказівок помічника, щоб вийшло відмінне тісто. Потім потрібно його спекти і розрізати на частини. Готові коржі змастіть кремом і полуничним варенням, а потім прикрасьте будинок мастикою. Тепер залишилося тільки декорувати пряниковий будиночок солодкими фігурками і вуаля! Ваш різдвяний пряниковий будиночок готовий!

Тут розташована онлайн гра Готуємо Різдвяний Пряниковий Будиночок на Різдво, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 120)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Xmas Gingerbread House Cake.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 120 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри