Гра Гра в Кальмара: Роблокс

Раді вас вітати в дивовижному світі "Роблокс", де незабаром розпочнеться знаменитий турнір на виживання під назвою "Гра в Кальмара"! Вам випала можливість стати учасником цих смертельних змагань і спробувати виграти грошовий приз у розмірі 46,5 мільярдів вон! Чи вдасться вам успішно пройти всі змагання і здобути перемогу? Давайте ж це з'ясуємо!

Як грати?

Попереду на вас чекає 8 захопливих випробувань, у кожному з яких вам належить виконати певне завдання за обмежений час. Першою грою буде "Червоне світло, Зелене світло", правила якої досить просто запам'ятати. Коли механічна лялька співатиме лічилочку, рухайтеся вперед, але щойно вона замовкне і поверне голову для сканування, негайно завмріть на місці. Річ у тім, що в її очах встановлені надчутливі датчики, здатні засікти навіть найменший рух. Тих, хто не встигне вчасно зупинитися, чекає неминуча загибель. Перетніть фінішну лінію, щоб перейти на наступний етап.

У випробуванні "Цукрові Стільники", вам потрібно вибрати один з декількох контейнерів, розташованих на столі перед вами. У кожному з них буде знаходитися цукерка з однією з 4 форм, таких як: коло, трикутник, зірка і парасолька. Ваша головна мета - вирізати за допомогою голки позначену фігуру таким чином, щоб не зламати її.

На третьому рівні на вас чекає "Перетягування каната", де вам треба уважно стежити за індикатором, щоб утримувати шкалу в зазначеній зоні. Завдяки цьому хитрому способу, ви зможете з легкістю здолати навіть найсильніших супротивників. Пройдіть над прірвою по вузькій металевій трубі, де один невірний крок може коштувати вам життя. Вгадайте парну або непарну кількість кульок у руці вашого опонента. Перейдіть на протилежний бік мосту, що складається з плиток загартованого і звичайного скла. Приміряйте на себе роль одного з солдатів у масках, яким наказано безжально розстрілювати всіх порушників. В останньому раунді вам потрібно закинути м'ячик у лунку. Але будьте обережні, адже навколо неї буде розкидано безліч каменів, які можуть перешкодити вам досягти бажаної мети. У магазині на ваш вибір буде надано вісім унікальних виглядів, які зроблять вашого персонажа помітнішим у натовпі інших гравців. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра в Кальмара: Роблокс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7234891676169 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 12278)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - пересування
  • - стрибок
  • - взаємодіяти / повернути камеру
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Squid Game: Roblox.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 12278 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри