Гра Щасливий Грабіжник

У віртуальному світі онлайн ігор кожен із нас може перетворитися на кого завгодно. Хтось може стати крутим гонщиком, при цьому навіть не вміючи водити машину в реальному житті. А хтось може перевтілитися в стародавнього гладіатора і вийти на арену колізею. Але іноді персонажі бувають не тільки хорошими, а й лиходіями. Наприклад, сьогодні ви перетворитеся на віртуозного злочинця, який спритно обносить чужі будинки.

Як грати?

У грі "Щасливий біжник" на вас чекають захопливі пригоди разом зі злодюжкою-початківцем. Хлопчина нещодавно вирішив переступити межу закону, і з того дня не припиняє свої спроби поживитися чужим добром. Він володіє спритністю кішки і може тихо пробиратися крізь охоронців, що патрулюють, і красти прямо з-під носа охорони. Уміло використовуючи свої навички грабіжник проникає в різні будинки і без докорів сумління краде все, що трапляється під руку.

Попереду на вас чекає безліч рівнів, де ви будете красти предмети просто з-під носа сторожів. Вони ходитимуть строго по траєкторії і нікуди більше не звертатимуть. Це дасть можливість з легкістю стягнути всі предмети в будинку і прибігти в свою машину, щоб повернутися в своє лігво розглядати награбоване. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Щасливий біжник, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1636904761905 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 336)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Lucky Looter.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 336 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри