Гра Майстер Злодій

Багато знаменитих картин уже давно визнані шедеврами мистецтва. Вони зберігаються у відомих музеях і галереях, щоб кожен міг доторкнутися до прекрасного і побачити легендарний шедевр. Але деякі колекціонери готові піти на все, щоб стати володарями знаменитих полотен. Якщо не виходить дістати картину чесним шляхом, вони вдаються до допомоги грабіжників.

Як грати?

У грі "Майстер Злодій", ви зможете приміряти на себе роль досвідченого злодія, який здатний пробратися в місце, яке найбільше охороняється, і поцупити що завгодно. Сьогодні вашою головною місією буде крадіжка знаменитих картин з музею, який найбільше охороняється у світі. У всіх залах постійно патрулює охорона і встановлена найпотужніша система сигналізації. Тут навіть муха не пролетить непоміченою, що вже говорити про людину. Ну, нехай муха і не пролетить, але наш талановитий злодюжка здатний пробратися крізь будь-яку охорону!

Щойно ви опинитеся в залі, побачите перед собою картину. Вона перебуває під сигналізацією, тому потрібно діяти швидко. Щойно полотно буде у ваших руках, одразу ж біжіть до напарника. Він прилетить на гелікоптері й чекатиме на вас біля входу. Головне, щоб охоронці не змогли вас зловити. В іншому разі грабіжника буде заарештовано, а ви програєте і доведеться все починати спочатку. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Майстер Злодій, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1104651162791 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 344)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Master Thief.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 344 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри