Дуель Грабіжників: Гранд Банк

У грі "Дуель біжників: нд Банк", ви станете одним з іменитих злочинців, які полюють на чужі гроші. Щоб зірвати куш, потрібно займатися не просто дрібними крадіжками, а великими пограбуваннями. Цього разу вашою метою буде банк. Ви відправите на справу свою найкращу людину. Щойно він опиниться на місці, стане зрозуміло, що не тільки ви поклали око на цей ласий шматочок.

Як грати?

У грі "Дуель біжників: нд Банк" вам належить битися з бандитами з інших злочинних угруповань і відвоювати своє право на цю територію. Тепер все вирішує тільки влучність і швидкість реакції. Обидва стрілки перебуватимуть по різні боки ігрового екрана. Учасники дуелі будуть бовтати руками і здійснювати постріли, використовуючи нехитру ігрову фізику.

Вам потрібно розгойдати руку вашого грабіжника і постаратися провести серію пострілів, щоб убити суперника. Щоб розправитися з лиходієм всього за один постріл, потрібно зробити хедшот у голову. Тоді у бідолахи просто не залишиться шансів. За кожну перемогу гравець отримуватиме золото, яке можна витратити на силу пострілу і підвищення здоров'я вашого грабіжника. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Дуель біжників: нд Банк, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9208860759494 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 316)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Grand Bank: Robbery Duel.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 316 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри