Гра EvoWorld.io (FlyOrDie.io)

Чи готові ви випробувати свої сили у світі еволюції? Ласкаво просимо в захопливу багатокористувацьку гру "FlyOrDie.io"! У цій динамічній браузерній грі ви вступите в змагання з геймерами з усього світу. Ви можете перебувати в будь-якому куточку планети - це не завадить вам зустрітися з іншими гравцями в режимі реального часу. Приєднуйтесь просто зараз!

Як грати?

Щоб увійти в гру, достатньо зареєструватися або зайти як гість. Виберіть сервер, введіть свій нік, і ваш шлях до вершин харчового ланцюга починається! Першим персонажем стане маленька, але хитра муха. Ваше головне завдання - еволюціонувати, поступово перетворюючись із простої комахи на сильніших істот.

На верхній панелі гри відображається стрічка еволюції, яка буде вашим головним орієнтиром. Слідкуйте за нею, щоб дізнатися, як далеко ви просунулися на шляху до наступного етапу. Там же ви знайдете індикатори повітря і води. Не забувайте пити воду, стежте за диханням - якщо закінчиться повітря, ваш персонаж загине.

Щоб продовжити еволюцію, вам необхідно харчуватися. Під стрічкою еволюції ви побачите зображення їжі, яка підходить вашому персонажу. Наприклад, муха зможе харчуватися падлом і відходами, після чого перетвориться на метелика, потім - на москіта і так далі, поки не досягне вершини свого еволюційного ланцюжка.

Будьте обережні, адже інші гравці можуть стати для вас серйозною загрозою. Зіткнення з більшими істотами може коштувати вам життя. Залишайтеся уважними, використовуйте хитрість і спритність, щоб вижити і дістатися до вершин еволюції.

Тут розташована онлайн гра EvoWorld.io (FlyOrDie.io), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри io
4.3362970355417 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 88178)
Керування у грі:
  • or - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — EvoWorld.io (FlyOrDie.io).
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 88178 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри