Гра Страшні Хованки з Хагі Вагі в Поппі Плейтайм

Хлопці, хочете полоскотати свої нерви і зіграти в хованки на покинутій фабриці іграшок "Поппі Плейтайм"? Ще не страшно? Тоді ми запрошуємо найхоробріших у гру "Страшні Хованки з Хагі Вагі в Поппі Плейтайм"! Ну, ось ви і опинилися на місці. Ось тільки ми не сказали вам найголовніше. Заінтриговані? Ви гратимете не тільки в компанії дітей, а до вас приєднається Хагі Вагі. Саме він водитиме, а дітлахи ховатимуться. Але є і приємна новина. Ви зможете грати не тільки за школярів, а й у ролі самого монстра.

Як грати?

Гра може автоматично підібрати роль, а можна і самостійно вибрати ким будете грати. У гравця буде десять секунд, щоб сховатися. Можна сховатися за численними кубиками та іншими предметами. Або ж ви можете набути вигляду якоїсь іграшки або речі: стільчика, м'яча, літачка, мотузки, каністри, кубика Рубіка та іншого. Через заданий час Хагі вирушить на пошуки діточок. У його розпорядженні буде одна хвилина і тридцять секунд. Якщо за цей час він знайде всіх, то монстр переможе. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Страшні Хованки з Хагі Вагі в Поппі Плейтайм, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0629921259843 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 127)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Scary Huggy Playtime.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 127 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри