Гра Анжела Валентин Історія Історія Глибоководдя

Ласкаво просимо в історію Анжели Валентин Глибоководдя. Анжела почувається самотньою після того, як її хлопець зненавидів її в останні дні. Вона звернулася по допомогу до своєї подруги. Почувши всю історію кохання, подруга дала їй можливість повернути його любов за допомогою любовного зілля. Але їй потрібно вирушити на пошуки пригод у глибокі води, щоб дістати любовне зілля. Ви готові допомогти Анжелі та пройти разом із нею історію їхнього кохання з Томом? Якщо ви згодні, то давайте починати, намагайтеся все робити за підказками і у вас все вийде.

Як грати?

Для початку необхідно допомогти Анжелі стати русалкою. Для цього зваріть зілля, додавши в нього потрібні інгредієнти. Щойно кішка його вип'є, вона одразу ж перетворитися на русалку і зможе починати свою пригоду. На дні океану, вона побачила черепаху, якій потрібна допомога. Давайте разом допоможемо бідоласі і можливо, вона підкаже шлях до чарівного зілля. Ми мали рацію і черепашка підказала, куди необхідно далі плисти. Тепер вам потрібно допомогти крабу відсортувати сміття, яке заповнило дно океану. Ще допоможіть дельфіну вибратися з сіток і після вирушайте до злого восьминога, щоб забрати у нього зілля. Ура, у нас вийшло. Тепер Том знову кохає Анжелу і вони разом готуватимуться до дня Закоханих. Допоможіть нашій закоханій парочці вибрати собі вбрання, облаштуйте фотозону і зробіть гарні фото. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Анжела Валентин Історія Історія Глибоководдя, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 186)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Angela valentine Story Deep Water.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 186 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри