Гра Клікер Мандрівника

У грі "Клікер Мандрівника", ви будете грати сільським хлопцем. Але наш герой не такий простий, як може здатися на перший погляд. Хлопець відмінно володіє мечем і вражає ним без промаху. Також, його відвазі та безстрашності може позаздрити найтитулованіший лицар. Село, в якому живе наш герой, розташоване біля кромки лісу. А останнім часом у цьому лісі завелося дуже багато нечисті. І ось наш юний герой вирішив побороти сили зла і повернути мир і спокій у рідні краї.

Щоб почати свою подорож, вам необхідно вийти з табору і вирушити в проклятий ліс. Там нашого персонажа вже чекають вороги. Ви маєте клікати по герою, щоб він бив нежить і вибивав з неї не тільки дух, а й гроші. За ці гроші, ви зможете поліпшити вміння і навички свого гравця. Прокачайте рівень самого героя, а також його зброю. Але це ще не все!

Накопичивши певну суму, можна найняти мага або лучника, які стануть вірними соратниками і постійними супутниками хлопчини. Не забувайте витрачати монети і на апгрейд ваших помічників. Гострий меч, влучний лук і магія стануть смертельною силою проти ворога. Цей клікер допоможе вам зануритися в дивовижний світ пригод! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Клікер Мандрівника, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0441389290883 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1382)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — AFK Heroes Clicker.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1382 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри