Гра Гонки коней

Перегони коней - це чудова гра про кінські перегони, в якій ви будете грати на ставках. Робіть ставки і сподівайтеся, що ваш кінь виграє гонку! Випробуйте свою удачу, роблячи ставки в цій преміальній грі про перегони і насолоджуйтеся стильною 3Д-графікою!

Ви будете в ролі простого глядача, який може робити ставки на кінські перегони, як і всі інші люди. Цей спорт досить цікавий і видовищний, але крім цього, на ньому можна ще й заробити багато грошей. Цим ви і будете займатися! Вибираєте одного з 8 коней і робіть ваші ставки, після чого перегони можна починати. У кожних перегонах бере участь 8 різних коней, з різними іменами і різним забарвленням тулуба. Одним із найважливіших моментів у перегонах є енергія і у всіх коней вона різна.

Як грати?

Для початку варто ставити маленькі ставки, щоб потихеньку почати збирати хороші гроші і мати можливість робити більші ставки. Після початку перегонів, вас відсіятися просто сидіти і дивитися на перегони та вболівати за свого коня. Вивчіть усіх конячок і прийдіть до особистого висновку, які з них швидкі, а які повільні, щоб стати професіоналом і вигравати ще більше грошей. Коли ви станете досвідченим гравцем, ви зможете робити більші ставки на конячок, у яких ви впевнені, і не боятися втратити купу грошей за одну гонку. Варто зауважити, що в процесі перегонів всі коні завжди дають газу саме наприкінці заїзду і за всю гонку ситуація може змінитися багато разів.

Тут розташована онлайн гра Гонки коней, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Коні
4.1689008042895 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1119)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Horse Racing 2.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1119 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2012.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри