Гра Гонки Коней: Дербі Квест

У грі "Гонки Коней: Дербі Квест" ви будете в ролі юного жокея, який повинен змагатися з чемпіонами світу, щоб стати зіркою! Як ви вже зрозуміли, мова піде про кінські перегони і перегони, де завжди перемагає тільки найшвидший кінь і досвідчений наїзник. У цій кумедній грі на вас чекає багато пригод, де вам доведеться кататися на конях, змагатися з іншими жокеями та керувати своєю стайнею. На початку гри ви можете прикупити собі тільки найпростішу конячку з недорогих. Катаючись на ньому, ви зможете виграти перші етапи чемпіонату і перемогти кількох наїзників. Це допоможе заробити гроші на купівлю новенького коня або на поліпшення наявного. У вас буде особиста стайня, на якій ви і будете прокачувати вашого коня, прикупивши йому нове сідло, нові поводи і навіть погонялку. Також можна прокачати три основні характеристики коня, це: витривалість, весь і швидкість.

Як грати?

У процесі гри вам належить покататися по 40 різних трасах і дербі навколо світу. На кожній карті буде проходити по кілька перегонів з різними суперниками і всі їх ви повинні виграти. Стайня для коней це ваш рай, де ви можете поліпшити роботу вашого жокея і своїх коней. На іподромі натискайте екранну кнопку, щоб хльостати вашого коня у зручний час, не зловживайте, інакше ваш кінь зупиниться. Просто встигайте натиснути кнопку, коли повзунок досягне зеленої зони, це означає, що ваша конячка негайно додасть швидкості і ви зможете виграти.

Грайте і спробуйте пройти гру до самого кінця, прикупити крутих, дорогих коней і стати найшвидшим і найвідомішим жокеєм у світі. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Гонки Коней: Дербі Квест, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Коні
4.3646408839779 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 181)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Horse Racing: Derby Quest.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 181 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри