Гра Стар Стейбл | Star Stable

"Стар Стейбл" - це захоплива онлайн-гра про коней, у якій на Вас чекають пригоди, конячки та різні загадки. Ви можете легко грати безкоштовно до 5 рівня! Доглядайте за своїм власним лошам і скачіть галопом у захопливий світ. Уже на самому початку гри ви потрапляєте на острів під назвою Юрвік, де і починаються ваші пригоди! Разом зі своєю конячкою ви поринете в чарівну історію і будете досліджувати навколишній світ просто верхи на коні!

Як грати?

Для початку гри вам доведеться пройти легку реєстрацію на сайті гри. Введіть вашу електронну пошту Email і придумайте пароль. Виберіть ім'я свого персонажа і налаштуйте зовнішній вигляд, підібравши зачіску, макіяж, колір очей та інше. Також не забудьте і про конячку, виберіть для неї ім'я і колір шкіри. Після цього вам залишається ввести дату вашого народження і погодитися з правилами гри, реєстрація пройде успішно!

Наступним кроком буде скачування і встановлення клієнта гри. Просто запустіть завантажений файл і дотримуйтесь інструкцій зі встановлення. Щойно гру буде встановлено, ви одразу зможете її запустити і почати грати.

Доглядайте за своєю конячкою і тренуйте її для того щоб скакати! У процесі гри ви зможете прикупити не одного, а безліч коней, але для цього потрібно збирати досвід. Вам буде доступно безліч різних порід коней і це круто!

Виконуйте завдання і проходьте сюжетною лінією гри! У світі гри "Стар Стейбл" ви зможете зустрічати безліч інших персонажів і гравців! Грайте поодинці або з друзями, щоб разом розгадувати таємниці і секрети гри! Спілкуйтеся з іншими гравцями в грі та розповідайте про свої пригоди! Тренуйте конячок і беріть участь у різних змаганнях, щоб перевірити, чий кінь переможе!

Виконуй різні завдання і беріть участь у захопливих історіях, що відбуваються з жителями острова Юрвік!

Тут розташована онлайн гра Star Stable, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Коні
3.5890909090909 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 275)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - керування конем / персонажем
  • - стрибки
  • - усі основні дії в грі
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Star Stable.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 275 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри