Гра Скачки на конях 2

Коні завжди були одним із найшвидших засобів пересування, поки не придумали машини або поїзди. Давайте ж повернемося в ті часи за допомогою гри "Скачки на конях 2". Тут ви будете керувати конем, на якому сидить наїзник, який дуже мріє про те, щоб навчиться їздити і скакати на коні як професіонал. Ваше завдання допомогти йому в цій нелегкій справі. Для навчання стрибків на коні вам доведеться подолати величезну дистанцію на шляху по якій розташовано безліч бар'єрів і перешкод, через які потрібно перестрибувати. Починайте перегони, розганяйтеся і перестрибуйте через парканчики та інші перешкоди. На кожній з дистанцій потрібно подолати багато перешкод, а це досить складно для початківця вершника на коні.

Як грати?

Уся гра складається з кількох режимів: вільна їзда, кар'єра, чемпіонат і трюки. У будь-якому з режимів ви потрапите на спеціальну трасу, де і будете брати участь у кінських забігах. Основна мета - це прийти на фініш першим і випередити інших суперників на конях. Зробити це можна лише в тому разі, якщо ваш кінь буде перепивати всі перешкоди на своєму шляху, тоді він зможе набрати велику швидкість і перемогти. Грайте і проходьте гру, заробляйте гроші і купуйте нового коня або ж купуйте поліпшення, щоб зробити вашу конячку найшвидшою. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Скачки на конях 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Коні
4.2933985330073 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3681)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран

Для того щоб перескакувати перепони, вам потрібно добре підстрибувати, а робиться це під час натискання клавіш мишки, які дають змогу приготувати коня до стрибка, а під час повторного натискання відбувається сам стрибок. Пам'ятайте, що утримувати кнопку стрибка довго не можна інакше ваш кінь втомиться і не зможе підстрибнути.

Керування у грі:
  • - для управління
  • - стрибки
Ви великий шанувальник перегонів або кінних ігор. Ви коли-небудь думали про те, щоб стати жокеєм-гонщиком, а потім приєднатися до реального світу перегонів, покататися і прийняти виклик проти інших найкращих світових тренерів і жокеїв. ІНСТРУКЦІЯ Це дуже проста гра, просто натисніть кнопку відтворення і дотримуйтесь інструкцій.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Horse Riding.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 3681 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2012.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри