Гра Симулятор Яхти: Паркування

Гра "Симулятор Яхти: Паркування" - це симулятор паркування яхти в марині, де вам доведеться призвичаїтися до керування великою красивою яхтою в різних умовах. Вона розроблена спеціально для максимально точного відтворення механік керування та умов для стоянки справжнього човна в марині. Марина - це місце, де швартуються яхти та інші маломірні судна. Найчастіше, вони зосереджені в місцях, де дуже добре розвинений яхт туризм. Припаркуватися там це зовсім нелегке завдання, яке вимагає від капітана корабля особливих знань і умінь. У вас з'явилася чудова можливість отримати практичні уроки з паркування яхти.

Як грати?

Для початку потрібно пройти тренувальний рівень, де ви ознайомитеся з основними механіками руху яхти. Ви повинні будете оглянути її з усіх боків, перемикаючи камеру, перевірити роботу основних і кормових двигунів і спробувати здійснити своє перше паркування. На вас чекає 5 рівнів із різною складністю та умовами швартування. Спочатку ви матимете широкий причал і хороші погодні умови. Далі додасться протилежна течія та вітер різної сили, а також зменшиться сам причал.

Ваше завдання - пришвартувати яхту і вберегти її від зіткнення з іншими суднами або об'єктами за максимально короткий проміжок часу. Це буде зробити нелегко через максимально наближену до реальності фізику руху. Ви не зможете різко загальмувати або розвернути судно в протилежний бік. Щоб зробити це, вам доведеться вмикати двигуни в реверсному режимі руху і бути готовим до того, що реакція на це не буде миттєвою. Тому намагайтеся максимально акуратно збільшувати, зменшувати швидкість і повертайте в потрібному напрямку заздалегідь. Якщо у вас раптом не вийде успішно керувати яхтою, не впадайте у відчай, спробуйте ще раз. І знайте, що саме з такими труднощами стикаються реальні капітани яхт, але у них, на відміну від вас, немає права на помилку.

Тут розташована онлайн гра Симулятор Яхти: Паркування, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.085798816568 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2028)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - управління
  • - взаємодії з ігровим інтерфейсом
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Yacht Simulator: Parking.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 2028 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри