Гра Симулятор Вантажного Судна: Суецький Канал

Гра "Симулятор Вантажного Судна: Суецький Канал" - це справжній симулятор Суецького каналу, в якому ви будете керувати великим вантажним судном Ever Given. Це один з найбільших контейнеровозів у світі, керувати яким зможе тільки досвідчений капітан. У цій грі вашим основним завданням буде доставити всі контейнери в порт на іншому кінці каналу. У процесі гри ви дізнаєтеся всі тонкощі управління судном, яке необхідно провести через складний Суецький канал. Він має велику довжину і при цьому дуже вузький, так що це створює великі труднощі для проходження вантажних суден.

Як грати?

Починайте гру і пілотуйте ваш корабель із сотнями контейнерів на борту. Кожен з контейнерів коштує великих грошей і якщо ви розгубите їх, економіка країн сильно постраждає, так що цього не можна допустити. Відчалюйте від порту, контролюючи свою швидкість. не варто сильно розганятися, щоб корабель не перевертався і не хитався з боку в бік. Ви не маєте жодних обмежень у часі, а отже можна діяти дуже обережно і не поспішаючи, щоб доставити вантаж цілим і неушкодженим.

Під час руху ви можете оглядати визначні пам'ятки! Якщо ваш корабель постраждав або застряг, ви можете купити новий корабель або почати гру спочатку. Просто грайте, насолоджуйтеся, тренуйтеся і постарайтеся завдати мінімальної шкоди економіці. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Симулятор Вантажного Судна: Суецький Канал, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0531177829099 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 433)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - для управління кораблем
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cargo Ship Simulator: Suez Canal.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 433 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри